Skip to main content Skip to page footer

Hunter's

Trăinicia şi frumuseţea naturală a stejarului întregite de un design cu rădăcini germanice

Saşii (Siebenbürger Sachsen), un popor germanic, mândru şi dârz, venit în Transilvania în secolele XII – XIII pentru a apăra graniţele estice ale Ungariei, şi-au lăsat amprenta nu doar asupra arhitecturii clădirilor şi a modului de organizare a comunităţilor din această parte a Europei, ci şi asupra fabricării mobilierului.

HUNTER’S reprezintă o simbioză perfectă între designul cu rădăcini germanice şi atmosfera tihnită a comunităţilor rurale din inima Transilvaniei, în care legătura omului cu natura este la fel de vie ca acum o mie de ani.

Această colecţie de mobilier îţi aduce în casă arome carpatine şi te duce cu gândul la păduri semeţe, poieni înflorite, izvoare cristaline şi piscuri înzăpezite.

HUNTER’S este disponibil în cinci finisaje.
Fie că este culoarea naturală a stejarului bătrân, a alunei, sau brunul ursului carpatin, fiecare finisaj are puterea de a aduce în casa ta o părticică din aceste ţinuturi minunate.

Pentru iubitorii neoclasicismului, oferim opţiunea de a crea contraste jucăuşe prin personalizarea feroneriei.

Designul produselor prezentate pe acest site beneficiază de drepturi exclusive obținute prin înregistrări internaționale.
În lipsa acordului scris al titularului înregistrarii, reproducerea sau utilizarea în orice mod a acestora este interzisă și se pedepsește conform legilor în vigoare.