Skip to main content Skip to page footer

Fabricarea colecţiilor tale

Experienţa de peste 20 de ani ca fabricanţi de mobilier pentru nume importante din Franţa, Germania, Anglia, Olanda şi Belgia, precum şi recunoaşterea primită, ne recomandă ca producători de mobilier de top.

Suntem specializaţi în fabricarea de mobilier din lemn masiv pentru camere de zi, sufragerii, dormitoare şi birouri, din stejar, cireş, nuc, tei şi răşinoase.

Grupul Cioata are experienţa şi pregătirea necesară pentru a duce la bun sfârşit orice proiect nou. Urmărim colaborări pe termen lung şi suntem multumiţi doar atunci când şi clienţii noştri sunt mulţumiţi.

Calităţile specialiştilor noştri din departamentele Proiectare şi Finite, stocul permanent de cherestea şi modul eficient de lucru fac posibilă implementarea proiectelor noi într-un interval de timp minim şi garantează fabricarea comenzilor într-un timp foarte scurt.

Suntem recunoscuţi pentru respectarea cu stricteţe a termenelor de livrare stabilite.Termenul de livrare este de 4 până la 8 săptămâni de la acceptarea comenzii.

Condiţiile de vânzare sunt Ex Works Tîrgu Mureş.

Dacă ai nevoie de un fabricant pentru colecţiile tale de mobilier şi doreşti să afli mai multe informaţii despre noi, te rugăm să parcurgi acest site şi să vizitezi showroom-ul nostru din Tîrgu Mureş, strada Voinicenilor, numărul 4, unde produsele expuse te vor convinge de nivelul profesionalismului nostru.

Contactează-ne, îţi stăm întotdeauna la dispoziţie!

Contact online

Fabricarea colecţiilor tale

Fabricarea colecţiilor tale