Skip to main content Skip to page footer

Principiile noastre

Credem că responsabilitatea noastră principală este faţă de clienţii noştri şi toţi cei care locuiesc în casele pe care noi le mobilăm şi le decorăm.

Produsele noastre trebuie să fie întotdeauna funcţionale, frumoase şi de cea mai bună calitate.

Grupul Cioata oferă clienţilor mai mult decât mobilier de bună calitate. Clienţii nu doar obţin mobilierul comandat, ei participă la crearea formei şi la fabricaţia  produsului, fiind la curent cu stadiul şi modul lui de execuţie, trăind emoţiile întregului proces.

Clienţii noştri sunt interesaţi nu doar de preţul produselor ci şi de siguranţa derulării contractului şi de oferta completă a grupului Cioata: flexibilitate, corectitudine, continuitate şi calitate.

Ideile noi ne entuziasmează şi ne trezesc dorinţa de noi realizări. Nu evităm designuri şi tehnologii exigente, inovatoare sau radicale. Cărările neexplorate nu ne sunt străine, problemele, dificultăţile şi necunoscutul sunt pentru noi simple provocări. La noi „se poate” ce la alţii „nu se poate”.

Suntem convinşi că introducerea noului, a inovaţiei, ne oferă atât nouă cât şi partenerilor noştri prilejul de autodepăşire.

Fiecare angajat contribuie la succesul produselor noastre. Aşadar suntem conştienţi de responsabilităţile pe care le avem faţă de fiecare individ şi faţă de societate şi ne asumăm aceste responsabilităţi. 

Grupul Cioata derulează activităţi prietenoase cu mediul înconjurător, faţă de care ne arătăm respectul în fiecare etapă a procesului de fabricaţie. De aceea, lemnul pe care îl folosim la fabricarea mobilierului provine doar din păduri care sunt repopulate, furnizorii noştri de material lemnos fiind certificaţi FSC.

Urmărim întotdeauna valorificarea superioară a lemnului. Paşii tehnologici impuşi, designul şi sortimentele de calitate înglobate în mobilier, utilizarea deşeurilor pentru obţinerea de energie regenerabilă, ne asigură utilizarea în totalitate a masei lemnoase.

Angajaţii Grupului Cioata dispun de condiţii de lucru la nivel european, salarii sigure şi corecte, având întotdeauna posibilitatea de perfecţionare. Dezvoltăm relaţii de durată cu angajaţii noştri şi suntem responsabili de binele lor.

Responsabilitatea faţă de comunitate se vede în modul corect în care ne plătim impozitele, acţiunile caritabile, susţinerea educaţiei, culturii, sănătăţii şi sportului.

Principiul care stă la baza afacerilor grupului Cioata este „de a fi corecţi în toate”: corecţi în relaţiile cu clienţii, furnizorii, salariaţii, comunitatea.

Această convingere ne motivează să oferim servicii superioare.