Skip to main content Skip to page footer

Toscana - stejar european

Design cu rădăcini italiene, caracter pasional şi bogăţie de emoţii

Cu aspectul său „trecut prin vreme”, cu detalii subtile cu caracter contemporan şi cu un design rafinat, atemporal, care îşi are originile în atelierele tâmplarilor din bogata Renaştere Italiană, Toscana este copleşitor de seductiv.

Aceşti meşteri, cu măiestria lor, au creat designuri rafinate cărora le-au dat formă în cele mai frumoase lucrări din lemn. Mulţumită lemnului rindeluit de mână şi a procedeului tradiţional de finisare a fiecărei piese, spiritul bogat al Renaşterii reînvie cu putere în colecţia TOSCANA. În acelasi timp, confortul utilizatorului şi funcţionalitatea se apropie de perfecţiune.
Rafinamentul tradiţiei şi stilul contemporan nu s-au mai unit niciodată atât de fericit într-o singură piesă de mobilier.

Designul produselor prezentate pe acest site beneficiază de drepturi exclusive obținute prin înregistrări internaționale.
În lipsa acordului scris al titularului înregistrarii, reproducerea sau utilizarea în orice mod a acestora este interzisă și se pedepsește conform legilor în vigoare.